Forbrukere

Hvordan velge riktig maler?
Det store spørsmålet mange stiller seg selv når boligen skal pusses opp er; skal vi gjøre det selv eller leie inn noen til å gjøre det? Maling er blant oppussingsprosjektene mange trolig tenker at er enkelt å gjøre selv, men du bør likevel vurdere dette nøye før du bestemmer deg. Det kan nemlig være lurt å ansette en profesjonell maler for å sikre et langvarig og kvalitetsikret resultat.
Sjekkliste
Malerjobben trenger ikke å være stor for å rettferdiggjøre bruk av fagfolk, enten det er fordi du ikke vet hvordan det skal gjøres, eller bare rett og slett fordi du ikke ønsker å gjøre noe. Og det er helt greit! Vi har derfor samlet noen gode råd og sjekkpunkter her
Lag budsjett og planlegg det praktiske arbeidet.
Å male stuen, soverommet eller kjøkkenet tar gjerne litt tid. Planlegg den praktiske gjennomføringen, som flytting av møbler og hvordan areal og vegger skal gjøres tilgjengelig Husk at om vinteren er det gjerne den beste tiden for å male inne. Kald tørr luft gjør at malingen fester seg raskt uten at treverket beveger seg så mye.
Finn din drømmefarge
Ta deg god tid til å finne den fargen du vil trives best med. Tenk gjennom om du vil ha kald eller varm farge, med eller uten glans
Få tilbud fra flere malermestre
Innhent tilbud fra flere malere. Velger du en av Oslo Malermesterlaug sine medlemsbedrifter kan du være trygg på at arbeidet blir fagmessig utført. Malermestrene har mesterbrev som er en av de høyeste utdanningene man kan ta i håndverksfagene.
834

PÅLITELIGHET

Velg en malermester som utfører oppdraget på avtalt tid og pris

EKSPERTISE

Velg en malermester som har mange års erfaring, har gode referanser og har utført lignende oppdrag tidligere

KVALITET

Velg en maler som er opptatt av kvalitet. Velger du en av våre medlemsbedrifter er du garantert fagmessig utførte oppdrag av med kvalitet

839

Kvalitet i første rekke

Alle våre medlemsbedrifter er medlem av MLF, Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund
Malermestrene har mesterbrev som er en av de høyeste utdanningene man kan ta i håndverksfagene. Velger du en av våre medlemsbedrifter er du trygg!

VELG MALERMESTER HER

Du kan alltid stole på oss

Kunnskap og kvalitet

Garantert godt resultat

Trygg handel

823

GARANTIORDNING FOR FORBRUKERE

Dersom du benytter deg av en av våre medlemsbedrifter dekkes du av en egen garantiordning for private kunder. Garantien dekker skader og mangler for opp til kr 50000.

Les mer
826

KLAGEORDNING FOR FORBRUKERE

Du er kanskje usikker på hvilke håndverkere du bør henvende deg til.  Dersom du benytter en av våre medlemsbedrifter kan du ved reklamasjon benytte deg av lokal klagenemd for malerfaget.

Les mer
825

MALERMESTRE DU KAN STOLE PÅ

Vi stiller de strengeste kvalitetskrav til malermestre, og kun de beste får bli med i våre lister. Velger du en av disse er du trygg!

Les mer